Käyttöohje

Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakat paistetaan 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneita, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.

Ainekset

Vesi, riisi 17 %, TÄYSJYVÄRUISJAUHO 11 %, VEHNÄJAUHO, vähälaktoosinen voi 2,5 % (MAIDOSTA), dekstroosi, MAITOPROTEIINI, suola, VEHNÄGLUTEENI, mallasuute (OHRA, RUIS), rypsiöljy, siirappi.

Vatten, ris 17 %, FULLKORNSRÅGMJÖL 11 %, VETEMJÖL, låglaktos smör 2,5 % (av MJÖLK), dextros, MJÖLKPROTEIN, salt, VETEGLUTEN, maltextrakt (KORN, RÅG), rypsolja, sirap.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia600 kJ478 kJ
energia143 kcal114 kcal6 %﹡
Rasva3 g2.4 g3 %﹡
josta tyydyttynyttä1.3 g1 g5 %﹡
hiilihydraatit24 g19 g7 %﹡
josta sokereita1.8 g1.5 g2 %﹡
ravintokuitu2.4 g1.9 g
proteiini3.5 g2.8 g6 %﹡
suola0.915 g0.737 g12 %﹡
laktoosi0.013 g0.011 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Vähälaktoosinen.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
1331992112453564177000652550133199
Tuotteen valmiusaste:
Raakapakaste
Käyttökohde:

Paistettavaksi itse suurkeittiöissä, ravintoloissa, kahviloissa ja leipomoissa.

Lavatiedot

Tuotenumero

6525

GTIN-koodi

6417700065255

Lavatiedot

EURO-lava, Myyntieriä 64 kpl, 8 me/kerros, 8 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

3.6 kg

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi HDPE lajitellaan muovikeräykseen ja aaltopahvi kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).