Käyttöohje

Myllyn Paras Riisipiirakat paistetaan 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä

Ainekset

Vesi, vehnäjauho, täysjyväruisjauho, hiivaleipävehnäjauho, riisi 17 %, rasvaton maito, voi 2,5 % (maidosta), täysjyväruisjauho, suola, rypsiöljy, vehnägluteeni.

Vatten, vetemjöl, fullkornsrågmjöl, jästbrödsvetemjöl, ris 17 %, fettfri mjölk, smör 2,5 % (av mjölk), fullkornsrågmjöl, salt, rypsolja, vetegluten.

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, seesaminsiemeniä ja kananmunaa.

Kan innehålla spår av soja, sesamfrö och ägg.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(80 g)
DI﹡
energia618 kJ495 kJ
energia148 kcal118 kcal6 %﹡
Rasva3.1 g2.5 g4 %﹡
josta tyydyttynyttä1.3 g1 g5 %﹡
hiilihydraatit24 g20 g8 %﹡
josta sokereita2.1 g1.7 g2 %﹡
ravintokuitu2.1 g1.7 g
proteiini4.6 g3.7 g7 %﹡
suola0.785 g0.628 g10 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
13294421124534107177264177000652170132944
Tuotteen valmiusaste:
Raakapakaste
Käyttökohde:

Paistettavaksi itse suurkeittiöissä, ravintoloissa, kahviloissa ja leipomoissa.

Lavatiedot

Tuotenumero

6521

GTIN-koodi

6417700065217

Lavatiedot

EURO-lava, Myyntieriä 64 kpl, 8 me/kerros, 8 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

3.6 kg

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi HDPE lajitellaan muovikeräykseen ja aaltopahvi kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).