Käyttöohje

Lisäkeriisiksi tarvitaan Pitkäriisiä raakana ½-1 l, keitetään väljässä vedessä. Esimerkiksi risotoissa 2 l Pitkäriisiä tarvitsee imeytykseen 5 l nestettä. Kypsymisaika on n. 20 min. Pitkäriisi turpoaa keitettäessä 2½-3 -kertaiseksi.

Ainekset

Pitkäjyväinen parboil-riisi.

Ris.

 

Saattaa sisältää hyvin pieniä määriä muiden viljojen pölyä.

Kan innehålla mycket små mängder damm av andra sädesslag.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(50 g)
DI﹡
energia1421 kJ710 kJ9 %﹡
energia339 kcal170 kcal9 %﹡
Rasva0.6 g0.3 g< 1 %﹡
josta tyydyttynyttä0.2 g0.1 g< 1 %﹡
hiilihydraatit73.3 g36.6 g14 %﹡
josta sokereita0 g0 g0 %﹡
ravintokuitu2.1 g1 g
proteiini10.2 g5.1 g10 %﹡
suola0.007 g0.004 g< 1 %﹡
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta. Parasta ennen 24 kk pakkauspäivästä.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
745256417700051746
Tilavuuspaino:
1 l Myllyn Paras Pitkäriisiä painaa noin 850 g.100 g riisiä on kypsänä 250-300 g.
Käyttökohde:

Pitkäriisi sopii risottoihin, paistoksiin ja laatikkoruokiin ym. lisäkeruokiin, salaatteihin, keittoihin ja patoihin sekä liha-, kala- ja kasvispiirakoiden ja muiden leivonnaisten täytteisiin sekä jälkiruokiin.

Lavatiedot

Tuotenumero

174

GTIN-koodi

6417700051746

Lavatiedot

EURO-lava, Myyntieriä 72 kpl, 8 me/kerros, 9 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

10 kg

Pakkauksen hävittäminen

PE-LD, voidaan polttaa puun seassa.