Hiutaleet ja leseet

Myllyn Paras Kaurahiutaleet valmistetaan kauranjyvistä, jotka puhdistetaan, kuoritaan, lämpökäsitellään, leikataan, höyrytetään ja litistetään hiutaleiksi. Myllyn Paras Isot Kaurahiutaleet valmistetaan samoin, mutta niitä ei leikata.

Myllyn Paras Ohrahiutaleet valmistetaan ohranjyvistä, jotka puhdistetaan, kuoritaan, leikataan, höyrytetään ja litistetään hiutaleiksi.

Myllyn Paras Vehnä- ja Myllyn Paras Ruishiutaleet valmistetaan viljanjyvistä, jotka puhdistetaan, leikataan, höyrytetään ja litistetään hiutaleiksi.

Myllyn Paras Neljän Viljan Hiutaleet valmistetaan sekoittamalla ruis-, vehnä-, kaura- ja ohrahiutaleita. Hiutaleet sopivat puurojen, leivonnaisten ja jälkiruokien valmistukseen sekä sellaisenaan esimerkiksi viilin tai jogurtin kanssa.

Myllyn Paras Kauralese valmistetaan puhdistetuista kauranytimistä, joista lese irroitetaan rouhimalla. Lese tuo maukkautta ja terveellisyyttä leipiin, rieskoihin, piirakoihin, jälkiruokiin ja leivonnaisiin sekä mureketaikinoihin ja kasvisruokiin.

  • Hiutaleet ja leseet