Käyttöohje

GN-Pizzataikinalevy sulaa käyttövalmiiksi huoneenlämmössä 30–40 minuutissa. Taikina avataan täyteen mittaansa vasta sulaneena. Käytetään kokonaisena piirakkalevynä GN-vuoassa tai leikataan ja muotoillaan. Nostatetaan 1 h huoneenlämmössä, jonka jälkeen halutut pizzatäytteet laitetaan taikinalevyjen päälle. Paistetaan n. 250-asteisessa uunissa n. 15 min.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, vesi, kasvirasva ja öljy (palmu, kookos, rypsi), hiiva, sokeri, suola, aromi, VEHNÄGLUTEENI, emulgointiaine (E472e), väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett och olja (palm, kokos, ryps), jäst, socker, salt, arom, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E472e), färg (betakarotin).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, kananmunaa ja maitotuotteita.

Kan innehålla spår av soja, ägg och mjölkprodukter.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1138 kJ
energia273 kcal
Rasva6.9 g
josta tyydyttynyttä2.3 g
hiilihydraatit42.2 g
josta sokereita2.5 g
ravintokuitu3 g
proteiini8.3 g
suola1.128 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Säilytys

Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) 2 kk parasta ennen -päivän jälkeen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
21532710701664177000605330215327
Tuotteen valmiusaste:
Raakapakaste
Käyttökohde:

Pizzataikinalevy sopii hyvin pyöreiden ja levypizzojen leivontaan, mitoitettu GN-vuoalle.

Lavatiedot

Tuotenumero

6053

GTIN-koodi

6417700060533

Lavatiedot

EUR-lava, Myyntieriä 48 kpl, 8 me/kerros, 6 kerrosta

Pakkauksen nettopaino

9 kg

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi HDPE lajitellaan muovikeräykseen ja aaltopahvi kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).