Käyttöohje

Myllyn Paras Briossisämpylää sulatetaan huoneenlämmössä noin 1 tunti. Voidaan halutessa lämmittää pikaisesti 1-2 min mikrossa tai uunissa ennen tarjoilua.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, rypsiöljy, vesi, KANANMUNA, sokeri, hiiva, aromi, suola, kiille (vesi, herneproteiini, glukoosisiirappi, riisijauho), jauhonparanne (VEHNÄJAUHO, emulgointiaine (E481), rypsiöljy, entsyymit).

VETEMJÖL, rypsolja, vatten, ÄGG, socker, jäst, arom, salt, glans (vatten, ärtprotein, glukossirap, rismjöl), mjölbehandlingsmedel (VETEMJÖL, emulgeringsmedel (E481), rypsolja, enzym).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä seesaminsiemeniä.

Kan innehålla spår av sesamfrö.

Ravintoarvotiedot

100 gAnnos
(75 g)
DI﹡
energia1586 kJ1170 kJ
energia379 kcal278 kcal14 %﹡
Rasva13.4 g10 g14 %﹡
josta tyydyttynyttä1.3 g1 g5 %﹡
hiilihydraatit52.4 g39.3 g15 %﹡
josta sokereita3.9 g2.9 g3 %﹡
ravintokuitu3 g2.2 g
proteiini10.3 g7.7 g15 %﹡
suola0.9 g0.675 g11 %﹡
laktoosi0 g0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Kuidun lähde, laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 10 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päiväykseen, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.

Lisätiedot

Keskusliikenumerot

Heinon TukkuKesproMeira NovaPatu TukkuritWihuri
8049564 2134487064177000637182006518
Tuotteen valmiusaste:
Kypsäpakaste
Käyttökohde:

Suurkeittiöille, kahviloille ja ravintoloille. Kenttäolosuhteisiin, joissa ei ole paistomahdollisuutta.

Lavatiedot

Tuotenumero

6371

GTIN-koodi

6417700063718

Lavatiedot

EURO-lava, Myyntieriä 32 kpl, me/kerros 8, kerroksia 4

Pakkauksen nettopaino

2.7 kg

Pakkauksen hävittäminen

Pakkauksen sisäpussi HDPE lajitellaan muovikeräykseen ja aaltopahvi kartonkikeräykseen (tai energiajätteeksi).