Vällyn alla -pizza

Vällyn alla -pizza
1kplMyllyn Paras GN-Pizzataikinalevy (10 annosta)
200gMutti Pizzakastike Classic
400gArla keittiö pizzajuustoraaste 25 %
400gApetina kuutiot 19 %
150gGavrielides Foods, Filos kalamata oliiviviipale
150 gGavrielides Foods, Filos vihreä oliivin puolikas mammouth
300gGavrielides Foods, Citterio Salame Rustico

Valmistusohje

GN-Pizzataikinalevy sulaa käyttövalmiiksi huoneenlämmössä 30–40 minuutissa. Taikina avataan täyteen mittaansa vasta sulaneena. Käytetään kokonaisena piirakkalevynä GN-vuoassa tai leikataan ja muotoillaan. Nostatetaan 1 h huoneenlämmössä, jonka jälkeen halutut pizzatäytteet laitetaan taikinalevyjen päälle. Paistetaan n. 250-asteisessa uunissa n. 15 min.

Voit luonnollisesti myös valmistaa pizzapohjan itse Myllyn Parhaan durumvehnäjauhoista.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)