Tuunatut riisipiirakat

tuunatut_karjalanpiirakat_terveisia_suomesta_sk_800.jpg

3 täytettä

50 kpl
Terveisiä Suomesta -täyte
1kgkylmäsavulohta
rucolaa
tilliä
Tuulahdus Kreikasta -täyte
400gaurinkokuivattu tomaatti-tuorejuustoa
300ghienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
300gfeta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
200gmustia, kivettömiä oliiveja
Piirakka à la Italiano -täyte
ripaus ruokokidesokeria
800gsuikaloitua savukinkkua
murskattua valkosipulia maun mukaan
rouhittua mustapippuria
500gpizzajuustoraastetta
basilikaa

Valmistusohje

Paista piirakat jäisinä 250-asteisessa arinauunissa noin 15–20 minuuttia tai hieman miedommalla lämmöllä kiertoilmauunissa. Jos paistat piirakat sulaneina, lyhyempi paistoaika riittää.

Terveisiä Suomesta -täyte

Asettele ainekset kauniisti paistetun piirakan päälle. Tarjoile.

 

Tuulahdus Kreikasta -täyte

Hienonna kananmuna ja sekoita siihen juustot ja pilkotut oliivit. Levitä piirakoiden päälle. Tarjoile.

Piirakka à la Italiano -täyte

Levitä piirakoiden päälle paiston puolivälissä valutettua tomaattimurskaa, kinkkusuikaleita, valkosipulia ja mustapippuria. Päällystä pizzajuustoraasteella. Paista kypsiksi ja kauniin värisiksi. Koristele ennen tarjoilua basilikan lehdillä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)