Talon Suklaakakku

talon_suklaakakku_800.jpg
1kplMyllyn Paras Banaani-Suklaalevykakku (2000 g)
1lkermaa
100gsuklaa-hasselpähkinälevitettä esim. Nutellaa
kaneli-manteleita
suklaakoristeita

Valmistusohje

Ota Banaani-suklaalevykakku sulamaan ja suklaa-hasselpähkinälevite huoneenlämpöön lämpiämään. Kaada kerma kulhoon ja vatkaa sitä hetki. Lusikoi mukaan huoneenlämpöinen suklaa-hasselpähkinälevite ja vatkaa seos sopivan kiinteäksi ja tasaiseksi vaahdoksi. Ota palettiveitsi ja päällystä kakun reunat kermavaahtoseoksella. Laita loput kermavaahtoseoksesta pursottimeen ja koristele kakun pinta kuvan mukaisella tavalla.
Viimeistele kakku kaneli-manteleilla ja suklaakoristeilla.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)