Sulavi-riisipiirakka tuorejuustolla ja kylmäsavulohella

Sulavi-riisipiirakka yrttivoilla ja kylmäsavulohella

Myllyn Paras Sulavi Riisipiirakat ovat valmiiksi paistettuja ja paiston jälkeen voideltuja perinteisen mallisia rapeakuorisia tarjoilutuoreita riisipiirakoita.

Myllyn Paras Sulavi-riisipiirakka
jäävuorisalaattia
yrttituorejuusto
kylmäsavulohta
sitruunaa
punasipulia
tilliä

Valmistusohje

Myllyn Paras Sulavi Riisipiirakat sulatetaan pakkauksessaan huoneenlämmössä n. puoli vuorokautta tai erilleen otettuina huoneenlämmössä n. tunnin. Voidaan halutessa sulattaa tai lämmittää varovasti mikroaaltouunissa tai kiertoilmauunissa 125 °C:ssa n. 10 min.

Kun piirakka on sulanut, laita salaatinlehti piirakan päälle ja pursota sen jälkeen yrttituorejuusto piirakan ja salaatinlehden päälle. Rullaa kaksi lohiviipaletta ja asettele ne yrttivoin päälle. Sen jälkeen asettele sitruunaviipale, punasipuli ja tilli kauniisti piirakan päälle.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)