Savuporo Briochit

porobriossit_800.jpg
15 kpl
750gMyllyn Paras GN-Voitaikinalevy ( 1 kpl)
Täyte:
250gsavuporosulate- tai -tuorejuustoa
200gsavuporoleikkelettä
2punaista (suippo)paprikaa
2punasipulia
1-2tlmustapippurirouhetta
1rkltuoretta rosmarinia hienonnettuna

Valmistusohje

Levitä taikinalevy sulamaan. Älä sulata taikinalevyä liikaa, jotta täytteen levitys on helpompaa. Kuutioi leikkele, paprikat ja sipulit. Levitä taikinalevylle huoneenlämpöistä tuorejuustoa, savuporo-, paprika- ja sipulikuutioita sekä mausteita. Kääri levy rullalle, nipistä sauma kiinni rullan alle kostutetuin käsin. Leikkaa rulla n. 2 cm viipaleiksi ja laita ne kumolleen leivinpaperille uunipellille tai voidellun muffinipellin koloihin. Paista 225-asteissa uunissa tai 200-asteisessa kiertoilmauunissa 15-20 min kauniin värisiksi.

Vinkki: Savuporon tilalla voi käyttää kalkkunaleikkelettä tai savulohta, huomioi se myös juuston valinnassa sopivaksi em. makuun.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)