Ruokaisa Porkkanaleipä

ruokaisa_porkkanaleipa_800.jpg
1kplMyllyn Paras Porkkana Seesamleipätaikina (600 g)
tuorejuustoa
smetanaa
tai fetajuustotäytettä
lohta

Valmistusohje

Sulata taikina ja anna sen nousta lähes kaksinkertaiseksi. Kauli taikina soikeaksi noin 1 cm paksuiseksi levyksi. Pistele levyyn haarukalla reikiä ja levitä pinnalle tuorejuustoa, smetanaa tai fetajuustotäytettä. Levitä päällimmäiseksi lohta. Jätä taikinan reunaa hieman täyttämättä, jotta täytteet pysyvät paremmin leivän päällä. Paista leipää 200 asteen lämmössä 12–15 minuuttia. Avaa höyrypelti viimeisten minuuttien ajaksi.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)