Rukiiset Cocktailkierteet Yrtti-Juusto ja Savulohi

cocktailkierteet_ruistaikinasta_800.jpg
n. 25 kpl
Yrtti-Juusto
1kplMyllyn Paras ½ GN-Rukiinen Kermaviilitaikina (370 g)
200gtomaatti-basilika- tai pippurituorejuustoa
1ruukkurucolaa
Savulohi
1kplMyllyn Paras ½ GN-Rukiinen Kermaviilitaikina (370 g)
600gsavulohisuikaleita
sitruunapippuria
tilliä, timjamia

Valmistusohje

Yrtti-juusto

Ota taikina sulamaan. Levitä sulaneelle taikinalle tuorejuusto ohueksi kerrokseksi ja päälle rucolasilppu. Kierrä taikina tiukalle rullalle (kääretortun tapaan), laita kelmu ympärille ja anna rullien kohmettua viileässä. Leikkaa rullasta n. 1 cm paksuisia viipaleita ja laita ne kumolleen uunipellille. Paista 200 -asteisessa kiertoilmauunissa n. 20 minuuttia kauniin värisiksi.

Vinkki: Voit vaihdella yrttejä, niin saat erimakuisia kierteitä.

Savulohi

Ota taikina sulamaan. Levitä sulaneelle taikinalle savukala ohuina suikaleina ja ripottele päälle mausteet. Kierrä taikina tiukalle rullalle (kääretortun tapaan), laita kelmu ympärille ja anna rullien kohmettua viileässä. Leikkaa rullasta n. 1 cm paksuisia viipaleita ja laita ne kumolleen uunipellille. Paista 200 -asteisessa kiertoilmauunissa n. 20 minuuttia kauniin värisiksi.

Vinkki: Kokeile myös muilla savukaloilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)