Rukiinen voi-riisipiirakka munavoilla ja pippurileikkeellä

Rukiinen Voi-riisipiirakka munavoilla ja pippurileikkeellä

Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, voilla leivottu, rukiiseen taikinakuoreen leivottu riisitäytteinen piirakka.

Myllyn Paras Rukiinen Voi-riisipiirakka
salaattia
munavoi
pippurista naudanleikkelettä
kirsikkatomaattia
punasipulia
persiljaa

Valmistusohje

Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakat paistetaan sulattamatta 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.

Kun piirakka on kypsä ja jäähtynyt, laita salaatinlehti piirakan päälle ja pursota sen jälkeen munavoi piirakan ja salaatinlehden päälle. Rullaa kaksi kinkkuviipaletta ja asettele ne munavoin päälle. Sen jälkeen asettele kirsikkatomaattiviipaleet, punasipuli ja persilja kauniisti piirakan päälle.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)