Rukiinen Voi-riisipiirakka graavilohella ja kananmunalla

Rukiinen Voi-riisipiirakka graavilohella ja kananmunalla

Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, voilla leivottu, rukiiseen taikinakuoreen leivottu riisitäytteinen piirakka.

Myllyn Paras Rukiinen Voi-riisipiirakka
jäävuorisalaattia
yrttituorejuusto
graavilohta
keitettyä kananmunaa
lime
tilliä

Valmistusohje

Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakat paistetaan 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneita, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.

Kun piirakka kypsä ja jäähtynyt, laita salaatinlehti piirakan päälle ja pursota sen jälkeen yrttituorejuusto piirakan ja salaatinlehden päälle. Rullaa kaksi graavilohiviipaletta ja asettele ne yrttivoin päälle. Sen jälkeen asettele keitetystä kanamunaviipale, lime, kurkku ja tilli kauniisti piirakan päälle.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)