Rukiinen Puolukkapiirakka Ruis-Kermaviilitaikinasta

karpalovaniljapiirakka_ruistaikinasta_800.jpg
½ GN-vuoallinen
1kplMyllyn Paras ½ GN-Rukiinen Kermaviilitaikina (370 g)
Täyte:
300gpuolukoita tai karpaloita
200g(vanilja)rahkaa
200gkermaviiliä
50gsokeria
vaniljasokeria (2 tl)

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Levitä se voidellun ½ GN-vuoan tai vastaavan kokoisen piirakkavuoan pohjalle ja painele reunoille. Levitä marjat päälle. Sekoita muut aineet ja kaada seos päälle.

Paista 180-190-asteisessa kiertoilmauunissa n. 30 min, kunnes piiras on kauniin värinen ja täyte hyytynyt. Mikäli paistat arinauunissa, lämpötila voi olla 200 astetta.

Vinkki: Voit korvata puolukat muilla marjoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)