Rukiinen Lohipiirakka

lohipiirakka_ruistaikinasta_800.jpg
½ GN-vuoallinen
1kplMyllyn Paras ½ GN-Rukiinen Kermaviilitaikinaa (370 g)
Täyte:
200gpaprikasalsaa
200gsipulia kuutioina
300gemmental- tai polar-juustoraastetta
200gkermaa
200gsipuli- tai paprikamaustettua tuorejuustoa
200gmunamassa (3 munaa)
tillisilppua
sitruunapippuria
paprikajauhetta

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Levitä se voidellun ½ GN-vuoan tai vastaavan kokoisen piirakkavuoan pohjalle ja painele reunoille. Levitä lohisuikaleet, paprikasalsa, sipulikuutiot ja juustoraaste vuokaan. Kaada kerma-tuorejuusto-muna-mausteseos päälle.

Paista 180 -190 -asteisessa kiertoilmauunissa n. 30 min, kunnes piiras on kauniin värinen ja täyte hyytynyt. Mikäli paistat arinauunissa, lämpötila voi olla 200 astetta.

Vinkki: Voit korvata paprikasalsan artisokan sydämillä tai muilla kasviksilla.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)