Rukiinen kuningatarmisu

rukiinen_kuningatarmisu800.jpg
10 annosta, annoskoko 125 g
200gFindus Mustikkapyreetä
200gFindus Vadelmapyreetä
85gsokeria
300gValio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9 %
300gValio Bulgarian ruokajogurttia
60ghunajaa
Muruseos:
70gfariinisokeria

Valmistusohje

Sekoita sulaneet marjapyreet ja sokeri. Jaa annosastioihin (10) pohjalle. Vaahdota vaniljakstike ja lisää joukkoon ruokajogurtti ja hunaja. Jaa seos marjaseoksen päälle. Paahda muruseoksen ainekset pannulla tai kiertoilmauunissa ja ripottele jäähtyneenä jälkiruoka-annosten päälle.

Resepti:
Myllyn Paras, Findus ja Valio.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)