Ruisgrissinit

grissinit_ruistaikinasta_800.jpg
n. 30 kpl
1kplMyllyn Paras ½ GN-Rukiinen Kermaviilitaikinaa (375 g)
100gparmesaanijustoraastetta
1muna

Valmistusohje

Ota taikina sulamaan. Leikkaa hetken aikaa sulaneesta ruistaikinasta noin 2 - 3 mm:n levyisiä viipaleita terävällä veitsellä tai taikinapyörällä. Kierittele taikinaviipaleet kierteelle ja kääntele tikut ensin munamassassa ja sen jälkeen parmesaaniraasteessa. Paista 220-asteisessa uunissa 5-10 minuuttia. Tarjoile leipätikut salaatin tai höyryävän keiton kera. Sopivat myös naposteltavaksi ennen ruokaa ja cocktailpöytiin

Vinkki: Voit maustaa juustoraasteen esim. chilillä tai rosmariinilla, näin saat erimakuisia kierteitä.


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)