Ruis-suklaasuukko

ruissuklaasuukko800.jpg
10 annosta, annoskoko 160 g
Muruseos:
130gtummaa suklaata rouheena
40gfariinisokeria
150gValio Play maitokahvijuomaa
Rahkaseos:
500gValio maustettua rahkaa, sitruuna
100gFindus Vadelmapyreetä
15gsokeria

Valmistusohje

Sekoita muruseoksen aineet keskenään. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon rahka. Kokoa annokset jälkiruokamaljoihin. Laita pohjalle reilusti muruseosta (45 g annos), päälle sitruunarahka (100 g annos). Tee lusikalla rahkan keskelle syvennys ja upota siihen vadelmasilmä (10 g annos). Ripottele pinnalle muruseosta.

Resepti:
Myllyn Paras, Findus ja Valio.

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)