Possunassu

possunassu_800.jpg
  • De Luxe -munkkisarjaamme kuuluu kaksi maistuvaa munkkia.
  • Kekseliäät tuunausideat uudistavat myös munkkien ilmeen.
120gMyllyn Paras De Luxe Munkkipossu Omenahillolla
kermavaahtoa
mustikoita ja punaviinimarjoja
suklaatikkuja
pomadaa

Valmistusohje

Sulata, lämmitä ja sokeroi munkki. Ota reikämuotilla silmät possulle. Säästä toinen jäljelle jäävistä paloista, siitä tulee possulle nenä. Pursota silmien kohdille syntyneisiin koloihin kermavaahtoa. Tee mustikoista silmiin iirikset asettelemalla ne karmavaahdon päälle. Pursota kermalla kulmakarvat ja asettele kerman päälle suklaatikut. Pursota pisara kermaa nenän kohdalle ja aseta silmistä jäänyt palanen kerman päälle. Tee punaviinimarjoista sieraimet. Pursota pomadalla possulle suu.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)