Pippurinen Kinkku Sulavi

pippurinen_kinkku_sulavi.jpg
  • Sulavi on kypsä, valmiiksi voideltu karjalanpiirakka.
  • Vain sulatus ennen tarjoilua!
  • Kokeile täytteeksi esim. tuorejuustoa perinteisen munavoin sijaan!
Myllyn Paras Sulavi Riisipiirakoita (60 g)
pippurituorejuustoa
pippurista kinkkuleikkelettä
salaatinlehtiä
kurkkua
Hillokkeeseen:
roseepippuria
öljyä
punaviinietikkaa
suolaa
sokeria

Valmistusohje

Sulata Sulavi Riisipiirakka. Levitä päälle pippurituorejuustoa. Aseta päälle pippurisesta kinkkuleikkeleestä muotoiltu rulla. Lisää päälle vielä salaatinlehtiä sekä kurkkukiekko. Kurkkukiekon saat leikkaamalla kurkkuviipaleista ohuita renkaita. Viimeistele herkku punasipulihillokkeella. Paloittele sipuli, lisää kaikki ainekset kattilaan ja hauduta hilloke sopivan paksuiseksi.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)