Haettu sivustolta 19.4.2024 Pippurinen kinkku Sulavi Pippurinen kinkku Sulavi Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Sulavi on kypsä, valmiiksi voideltu karjalanpiirakka, jolle riittää vain sulatus ennen tarjoilua. Kokeile täytteeksi esimerkiksi tuorejuustoa perinteisen munavoin sijaan! Ainekset annosta Myllyn Paras Sulavi Riisipiirakoita (60 g) pippurituorejuustoa (laktoositon) pippurista kinkkuleikkelettä salaatinlehtiä kurkkua Hilloke: punasipulia roseepippuria öljyä punaviinietikkaa suolaa sokeria Ohje Sulata Sulavi Riisipiirakka. Levitä päälle pippurituorejuustoa. Aseta päälle pippurisesta kinkkuleikkeleestä muotoiltu rulla. Lisää päälle vielä salaatinlehtiä sekä kurkkukiekko. Kurkkukiekon saat leikkaamalla kurkkuviipaleista ohuita renkaita. Viimeistele herkku punasipulihillokkeella. Paloittele sipuli, lisää kaikki ainekset kattilaan ja hauduta hilloke sopivan paksuiseksi. Resepti: Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua