Sulavi on kypsä, valmiiksi voideltu karjalanpiirakka, jolle riittää vain sulatus ennen tarjoilua. Kokeile täytteeksi esimerkiksi tuorejuustoa perinteisen munavoin sijaan!

Ainekset annosta

pippurituorejuustoa (laktoositon)
pippurista kinkkuleikkelettä
salaatinlehtiä
kurkkua
Hilloke:
punasipulia
roseepippuria
öljyä
punaviinietikkaa
suolaa
sokeria

Ohje

  1. Sulata Sulavi Riisipiirakka.
  2. Levitä päälle pippurituorejuustoa. Aseta päälle pippurisesta kinkkuleikkeleestä muotoiltu rulla.
  3. Lisää päälle vielä salaatinlehtiä sekä kurkkukiekko. Kurkkukiekon saat leikkaamalla kurkkuviipaleista ohuita renkaita.
  4. Viimeistele herkku punasipulihillokkeella. Paloittele sipuli, lisää kaikki ainekset kattilaan ja hauduta hilloke sopivan paksuiseksi.
Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.