Pikkunälkään

pikkunalkaan.jpg
  • Sydänmerkin saanut Lippa Kaurasämpylä on sopivan kokoinen koulujen välipalatuotteeksi, pieneksi edustussämpyläksi tai pieneksi välipalatuotteeksi vitriiniin.
  • Täytä ja yllätä asiakkaasi!
Myllyn Paras Lippa Kaurasämpylöitä (40 g)
levitettä
salaatinlehtiä
juustosiivuja
leikkelettä
tomaattia
kurpitsakuutioita

Valmistusohje

Voitele sämpylä haluamallasi levitteellä, lisää väliin salaatinlehti, juustosiivu, leikkelettä sekä viipaloitua tomaattia. Viimeistele kurpitsakuutioilla.

VINKKI: Levitteiden sijaan voit kokeilla majoneesitäytteitä. Helpot majoneesitäytteet on nopea pursottaa Lippojen väliin. Lisää majoneesin joukkoon herkulliset lihat, kalat, juustot tai muut täytteet, unohtamatta värikkäitä salaatteja ja kasviksia.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)