Pasteijarusetit

pasteijarusetit.jpg
  • Pasteijat ovat oivia taltuttamaan pientä suolaisen nälkää.
  • Myös pasteijoita voi helposti tuunata eri käyttötarkoituksiin.
Myllyn Paras Muna-Riisipasteijoita
tai Liha-Riisipasteijoita
tai Kinkkupasteijoita
pekoni-, kylmäsavulohi- tai parmankinkkusuikaleita
Koristeluun:

Valmistusohje

Leikkaa kohmeiset pasteijat kolmeen samankokoiseen palaan. Kääri lihasta tai kalasta pasteijan ympärille herkullinen panta, joka pitää pasteijan kasassa.

Muna-riisipasteijan ympärille sopii mainiosti kylmäsavulohi- tai graavilohipanta sekä lihasta pitävälle pekonipanta. Liha-riisi- ja Kinkkupasteijan voit kääriä pekoniin tai parmankinkkuun. Halutessasi voit koristella pinnan esim. yrteillä tai seesaminsiemenillä.

Paista pasteijat pakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti, 210 °C n. 20 min, ja herkut ovat valmiita tarjolle.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)