Pähkinäiset joulutortut

pahkinaiset_joulutortut800.jpg
30 kpl
30kplMyllyn Paras Tähtitorttuaihioita
Täyte:
100granskankermaa (créme fráiche)
100gpähkinä- tai mantelirouhetta
200gpaistonkestävää aprikoosimarmeladia
2tlvaniljasokeria
Päälle:
100gsäilykekirsikoita

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle vajaa 1 rkl täytettä. Halutessasi voit laittaa koristeeksi puolikkaan, punaisen säilykekirsikan.

Paista jäisiä torttuja 200-asteisessa kiertoilmauunissa tai 225-asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, sulaneille tortuille riittää lyhyempi aika, n. 12-15 min. Sihtaa kypsien torttujen päälle tomusokeria.

Vinkki: Saat vaihtelua käyttämällä täytteeseen lisäksi n. 100 g sini- tai valkohomejuustoa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)