Misusydämet

misusydamet1_sk_800.jpg

eli lehtevät leivokset tiramisu-täytteellä

24:lle
2kplMyllyn Paras GN-voitaikinalevyjä (2 x 750 g)
Väliin:
Täytevaahto:
3-4rklfariinisokeria tai tummaa muscovadosokeria
2tlvaniljasokeria
250gmascarpone-tuorejuustoa
250gsitruunarahkaa
0,5dlespressokahvia
n. 3rklmanteli- tai kermalikööriä
(tai muutama tippa manteliesanssia)
Kuorrute:
1-2rklmansikkamehua tai vettä

Valmistusohje

Ota kohmeisesta taikinasta isohkolla sydänmuotilla sydämiä. Paista lehteviksi 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen, hieman pehmennyt tuorejuusto ja rahka. Mausta vahvalla kahvilla ja liköörillä. Halkaise sydämet. Pursota päällyspaloille kuorruteraitoja ja koristele haluamallasi tavalla. Levitä aluspaloille ohut kerros mansikka-vadelmahilloa ja sen päälle reilusti tiramisu-täytevaahtoa. Nosta kuorrutettu päällyspala paikoilleen.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)