Matkamiehen pekonieväs

Matkamiehen pekonieväs
  • Myllyn Paras Muna-Riisipasteija on valmiiksi muotoiltu kananmuna-riisitäytteinen pasteija. Raakapakaste. Pintakuviona ovat pisteet.
  • Ei tarvitse sulattaa ennen paistamista!
1kplMyllyn Paras Muna-Riisipasteija
15gArla tuorejuusto mustapippuri, laktoositon
½kplGavrielides Foods, Brennecke minibratwursti
10gAnnerstedt Kypsä Pekoni
1/4Gavrielides Foods, Hengstenberg minikurkku

Valmistusohje

Myllyn Paras Muna-Riisipasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Pasteijat voidellaan halutessa kananmunalla. Pasteijat paistetaan 210-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli pasteijat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää.

Levitä päälle laktoositon mustapippuri tuorejuusto. Asettele päälle mini bratwursti, kypsä pekoni ja suolakurkku.

 

Resepti:
Sami Virtakoski

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)