Letut

Letut
litran taikina
1ltäysmaitoa
0,32kgMyllyn Paras Karkea Vehnäjauhoja
0,1kgruskistettua voita
0,21kgkananmunia
0,002kgvaniljasokeria
paistamiseen öljyä ja voita

Valmistusohje

Vatkaa kaikki ainekset sekaisin ja anna turvota 20 minuuttia. Kuumenna kippipannussa öljyä, ja kun öljy on kuumaa, lisää hiukan voita. Kaada taikinaa kannusta paistumaan ja paista, kunnes reunoihin alkaa muodostua väriä. Irrottele letut reunoista lastan avulla ennen kääntämistä, ja paista molemmin puolin kauniin kullanruskeaksi.

Tarjoile paistetut letut lounasravintolan jälkiruokana ja halutessa lämpöhauteesta. Lisäkkeiksi sopii perinteiset kermavaahto ja hillo, mutta kokeellisemmassa ympäristössä esimerkiksi suklaa-pähkinävoi.

Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)