Lämmin Täyteleipä

lammin_tayteleipa.jpg
  • Oma Jyvä -leivistämme saat maistuvia herkkuja saunaruuaksi, edustukseen välipalatuotteeksi tai vitriiniin isommallekin väelle tarjoiltavaksi.
Myllyn Paras Oma Jyvä Sipulileipä (400 g)
tuoreita tomaatteja
yrttivoita
juustoraastetta
broilerinfileetä
halloumijuustoa
mausteöljyä
Koristeluun:
siemeniä

Valmistusohje

Halkaise Oma Jyvä -leivät pituussuunnassa kolmeen osaan ja täytä kerrokset; alempaan kerrokseen tuoretta tomaattia, yrttivoita sekä juustoraastetta ja ylempään kerrokseen broilerinfileetä, Halloum-juustoa sekä juustoraastetta. Voitele leipä mausteöljyllä, koristele jyvillä ja siemenillä ja paista höyrypaistolla 180 °C 20 min, niin herkku on valmis! Voit lämmittää uudelleen valmiiksi paistetut leivät myös mikroaaltouunissa juuri ennen tarjoilua.

Katso vinkkejä mausteöljyjen tekemiseen resepteistämme.
 

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)