Lämmin Kana-Lippa

lammin_kana_lippa.jpg
  • Lippa Sämpylöistä saat myös maukkaita lämpimiä voileipiä, jotka sopivat joko yhteen suureen nälkään tai paloiksi leikattuina kätevästi edustustarjoiluun.
  • Täytteessä on rajana vain mielikuvitus, lisää päälle runsaasti juustoa ja väriksi voissa marinoituja vihanneksia.
Myllyn Paras Lippa Moniviljasämpylöitä (105 g)
paahdettua broilerinfileetä
aurajuustoa
paahdettua pekonia
juustoraastetta
helmitomaatteja

Valmistusohje

Taita Lippa Moniviljasämpylä kokonaan auki. Lisää päälle paahdettua Broilerinfileetä, runsaasti aurajuustoa sekä muutama suikale paahdettua pekonia. Ripottele päälle juustoraastetta sekä pikkuruisia helmitomaatteja. Paista uunissa höyrypaistolla 180 °C 10 min. Tarjoile kaverina raikasta salaattia.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)