Koristellut Kinuskileivokset

kinuskifiilis_800.jpg
24 kpl
1kplMyllyn Paras Kinuski Levykakku (2000 g)
vispikermaa, sokeria ja vaniljasokeria
tuoreita marjoja tai hedelmäpaloja
sitruunamelissan lehtiä

Valmistusohje

Sulata valmiiksi paloiteltu Kinuskilevykakku; noin 1 vrk kylmiössä tai huoneenlämmössä noin 1 tunti.

Vatkaa vaahtoutuva kerma vaahdoksi, mausta se kevyesti sokerilla ja vaniljasokerilla. Voit keventää halutessasi vaahtoa maitorahkalla. Laita vaahto pursottimeen, jossa on koristetylla ja koristele leivosten reunat kauniisti. Koristele leivokset tuorein marja- tai hedelmäpaloin ja sitruunamelissanlehdin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)