Kesämunkki

kesamunkki_800.jpg
  • De Luxe -munkkisarjaamme kuuluu viisi maistuvaa munkkia.
  • Kekseliäät tuunausideat uudistavat myös munkkien ilmeen
95gMyllyn Paras De Luxe Vadelmamunkki
kermavaahtoa
marjoja

Valmistusohje

Sulata, lämmitä ja sokeroi munkki. Halkaise munkki poikittaissuunnassa kahtia. Pursota kermavaahtoa pohjapuolen leikkuupinnalle. Siivuta marjat, esim. mansikat, boysenmarjat ja vadelmat, ja asettele ne vaahdon päälle. Aseta munkin kansi marjojen päälle ja viimeistele herkku lisäämällä kokonainen mansikka munkin päälle.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)