Kaunis kesäpossu

kesapossu_800.jpg
  • De Luxe -munkkisarjaamme kuuluu kaksi maistuvaa munkkia.
  • Kekseliäät tuunausideat uudistavat myös munkkien ilmeen
120gMyllyn Paras De Luxe Munkkipossu Omenahillolla
kermavaahtoa
marjoja ja hedelmiä

Valmistusohje

Sulata, lämmitä ja sokeroi munkki. Halkaise munkki pitkittäin niin, että taakse jää "sarana". Pursotä väliin kermavaahtoa ja lisää päälle marjoja ja hedelmiä makusi mukaan. Kokeile vaikka kuvan yhdistelmää mustikoita, punaviinimarjoja sekä viinirypäleitä.
Koristele halutessasi sitruunamelissan lehdellä.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)