Katkarapuhoukutus

katkarapuhoukutus.jpg
  • Kokeile Lippa Kaurasämpylää katkarapu-kurpitsapikkelssi-kananmunatäytteellä!
Myllyn Paras Lippa Kaurasämpylöitä (40 g)
kurpitsapikkelssi-kananmunatäytettä
katkarapuja
ituja
limen siivu
tomaatin siivu

Valmistusohje

Levitä kurpitsapikkelssi-kananmunatäyte sämpylän väliin. Lisää päälle katkarapuja sekä ituja. Asettele päälle kauniisti ohut siivu limea sekä tomaattia. Paina kansi kiinni.

VINKKI: Täytä Lippaa myös mehevillä savukaloilla ja maustetuilla majoneesi- tai tuorejuustotäytteillä.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)