Juustoiset chiliveneet

Juustoiset chiliveneet
  • Myllyn Paras Tuhti Lihapasteijat ovat ensiluokkaisesta, sekoitetusta voitaikinasta valmistettuja, runsastäytteisiä ja tarjoilutuoreita lihapasteijoita.
1/4kplMyllyn Paras Tuhti Lihapasteija
10gCastello valkohomejuusto chili
1/2kplGavrielides Foods, Peppadoro makea minipaprika
(1kplPajuinen koristetikku)

Valmistusohje

Myllyn Paras Tuhti Lihapasteijat sulatetaan pakkauksessaan huoneenlämmössä n. vuorokauden ajan, tai erilleen otettuina huoneenlämmössä n. kahden tunnin ajan. Voidaan halutessa sulattaa tai lämmittää varovasti mikroaaltouunissa tai kiertoilmauunissa 125 °C:ssa n. 10–15 min.

Aseta chili-valkohomejuusto ja minipaprika pasteijan pääll. Laita koristetikku juuston, paprikan ja pasteijan läpi.

 

Resepti:
Sami Virtakoski

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)