Juhlava raitakakku

juhlava_raitakakku_800.jpg
  • Ihanista kakuista ja piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja
  • Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala
  • Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!
1kplMyllyn Paras Mustaherukkalevykakku (2000 g)
kermavaahtoa
mustaherukkamelbaa
mantelilastuja
mustaherukka- tai punaviinimarjaterttuja
suklaatikkuja

Valmistusohje

Sulata levykakku. Pursota kakun pinnalle kermavaahtoraitoja poikittain. Valuta päälle mustaherukkamelballa raitoja vastakkaiseen suuntaan poikittain. Koristele kakun sivut mantelilastuilla. Asettele kakun pinnalle kauniiksi ryhmäksi marjaterttuja. Viimeistele koristelu painamalla kolme suklaatikkua pystyyn marjaterttujen taakse.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)