Joulutortut kirsikkasydämin

Myllyn Paras -reseptilogo
  • Joulutortut ovat herkullisia
30 kpl
30kplMyllyn Paras Tähtitorttuaihioita
Täyte:
150gkookosrouhetta
200gmunamassaa (3 munaa)
3dlsokeria
Päälle:

Valmistusohje

Sekoita täytteen ainekset keskenään. Laita jokaisen tortun keskelle vajaa 1 rkl täytettä. Paina täytteen päälle puolikas kirsikka.

Paista jäisiä torttuja 200 asteisessa kiertoilmauunissa tai 224 asteisen uunin keskitasolla n. 20 min, sulaneille tortuille riittää lyhyempi aika, n. 12-15 min. Sihtaa kypsien torttujen päälle tomusokeria. Voit myös vaihtoehtoisesti voidella tortut ennen paistamista munalla.

VINKKI: Voit käyttää myös kookoshiutaleita.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)