Jouluhalko

jouluhalko_800.jpg
2/3 Myllyn Paras Banaani-Suklaalevykakku (2000 g) (kaksi riviä leveyttä, neljä pituutta)
1lkermaa
100gsuklaa-hasselpähkinälevitettä esim. Nutellaa
sokeroituja kirsikoita
suklaakoristeita
kaakaojauhetta
tomusokeria

Valmistusohje

Ota Banaani-suklaalevykakku pakkasesta hetkeksi sulamaan. Leikkaa kohmeisesta kakusta tarvittava määrä ja laita loput pakastimeen. Vatkaa kermaa hetken. Sekoita huoneenlämpöinen suklaa-hassel pähkinälevite osittain vatkatun kermavaahdon joukkoon ja vatkaa seos sopivan kiinteäksi ja tasaiseksi vaahdoksi. Sivele kermavaahtoseosta käsin kakun reunoille ja kulmasta kulmaan kulkevaksi vanaksi pinnalle. Näin saat kakullesi elävän, puunrunkoa muistuttavan pinnan. Pursota kakun pinnalle kermavaahtoseoksesta oksan tyngät. Koristele sokeroiduin kirsikoin ja suklaakoristein. Viimeistele ripottelemalla pinnalle kaakaota ja tomusokeria

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)