Hedelmäinen Kinuskikakku

hedelmainen_kinuskikakku_800.jpg
  • Ihanista kakuista ja piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja
  • Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala
  • Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!
1kplMyllyn Paras Kinuski Levykakku (2000 g)
kermavaahtoa
mantelilastuja
hedelmiä ja marjoja

Valmistusohje

Sulata kakku. Huom. tarvittaessa voit sulattaa vaikka vain puolikkaan kakun. Koristele kakun sivut kermalla tasaisiksi. Pursota kakun pinnalle kermalla koristeellinen ruudukko. Seuraa valmiiksi paloitellun kakun leikkauslinjoja, jotka näin peittyvät kerman alle. Koristele kakku viipaloiduilla hedelmillä sekä marjoilla. Viimeistele kakku mantelilastuilla; tee mantelilastuista kapea linja koko matkalta kakun alareunaan ja ripottele lastuja muutamaan kohtaan kakun pinnalla.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)