Ihanista kakuista ja piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja! Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala. Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!

Ainekset 18 annosta

kermavaahtoa, laktoositon
mantelilastuja
hedelmiä ja marjoja

Ohje

  1. Sulata kakku. Huom. tarvittaessa voit sulattaa vaikka vain puolikkaan kakun.
  2. Koristele kakun sivut kermalla tasaisiksi. Pursota kakun pinnalle kermalla koristeellinen ruudukko. Seuraa valmiiksi paloitellun kakun leikkauslinjoja, jotka näin peittyvät kerman alle.
  3. Koristele kakku viipaloiduilla hedelmillä sekä marjoilla. Viimeistele kakku mantelilastuilla; tee mantelilastuista kapea linja koko matkalta kakun alareunaan ja ripottele lastuja muutamaan kohtaan kakun pinnalla.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.