Haettu sivustolta 25.4.2024 Hedelmä-toscapala Hedelmä-toscapala Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Ihanista levykakuista ja -piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja. Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala. Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla! Ainekset 42 annosta 1200 g Myllyn Paras Toscalevypiirakka kermavaahtoa sulatettua suklaata marjoja hedelmiä (esim. omenaa tai aprikoosia ym.) suklaakoristeita sitruunamelissan lehtiä koristeeksi Ohje Sulata valmiiksi leikatusta Toscalevypiirakasta tarvittava määrä annospaloja. Koristele annospalat kulmasta kulmaan kulkevilla kermavaahtoraidoilla. Valuta pinnalle raitoja sulatetulla suklaalla. Asettele päälle kauniisti marjoja, hedelmän siivuja sekä suklaakoriste. Viimeistele sitruunamelissan lehdellä. Resepti: Iiro Heinonen, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Gallerian kakku Kuva Oopperan kakku Kuva Vaniljaisen Mansikkalevykakun koristelu
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua