Hedelmä-Toscapala

hedelma_toscapala_800.jpg
  • Ihanista kakuista ja piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja
  • Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala
  • Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!
1200gMyllyn Paras Tosca Levypiirakka
kermavaahtoa
sulatettua suklaata
marjoja
hedelmiä (esim. omenaa tai aprikoosia ym.)
suklaakoristeita
sitruunamelissan lehtiä koristeeksi

Valmistusohje

Sulata valmiiksi leikatusta Tosca Levypiirakasta tarvittava määrä annospaloja. Koristele annospalat kulmasta kulmaan kulkevilla kermavaahtoraidoilla. Valuta pinnalle raitoja sulatetulla suklaalla. Asettele päälle kauniisti marjoja, hedelmän siivuja sekä suklaakoriste. Viimeistele sitruunamelissan lehdellä.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)