Ihanista levykakuista ja -piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja. Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala. Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!

Ainekset 42 annosta

kermavaahtoa
sulatettua suklaata
marjoja
hedelmiä (esim. omenaa tai aprikoosia ym.)
suklaakoristeita
sitruunamelissan lehtiä koristeeksi

Ohje

  1. Sulata valmiiksi leikatusta Toscalevypiirakasta tarvittava määrä annospaloja.
  2. Koristele annospalat kulmasta kulmaan kulkevilla kermavaahtoraidoilla.
  3. Valuta pinnalle raitoja sulatetulla suklaalla. Asettele päälle kauniisti marjoja, hedelmän siivuja sekä suklaakoriste.
  4. Viimeistele sitruunamelissan lehdellä.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.