Kauniin tarjottavan kahvituksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin saat käyttämällä sulatusvalmiita levykakkuja ja koristelemalla pinnan esimerkiksi tuoreilla marjoilla. Vadelmalevykakkuun sopivat mustikat, vadelmat ja tuoreet mansikat. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan, joten se on helppo tarjottava!

Ainekset 21 annosta

150
g
vadelmia
100
g
pensasmustikoita
100
g
mansikoita
250
g
viinimarjoja
1
rasia
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Ota Vadelmalevykakku sulamaan.
  2. Leikkaa mansikat lohkoiksi.
  3. Kehystä kakku vadelmilla, pensasmustikoilla, mansikoilla ja viinimarjatertuilla. Viimeistele syötävillä kukilla.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.