Ensilumen kakku

mustikkalevykakku_kuvapankki.jpg
1kplMyllyn Paras Mustikkalevykakku (2000 g)
150gpensasmustikoita
150ggranaattiomenan siemeniä
tomusokeria
sokeria
tai isomalttia koristeen tekemiseen
ruokaöljyä

Valmistusohje

Ota Mustikkalevykakku sulamaan. Asettele mustikat ja granaattiomenan siemenet kakun läpi meneväksi vanaksi. Ripottele tomusokeria koristeeksi. Tee keitetystä sokerista tai sulatetusta isomaltista koriste.
Öljyä marmorinen työtaso tai pala leivinpaperia. Valuta lusikasta ohutta vanaa ristikkäin öljytylle pinnalle ja anna kohmettua. Irrota koriste varovasti ja aseta kakun koristeeksi.

Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)