Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka. Pienellä tuunauksella saat helposti täyttävän ja näyttävän tarjottavan esimerkiksi vitriiniin!

Ainekset annosta

Fetajuustolevite:
fetajuustoa, laktoositon
yrttituorejuustoa, laktoositon
Lisäksi:
avokadoa
kirsikkatomaattia
oliivia
herneenversoja

Ohje

  1. Paista piirakat jäisenä 250-asteisessa uunissa n. 20 min. Paistetut piirakat voi voidella voisulalla tai kasviöljyllä.
  2. Pursota fetajuustolevite piirakan päälle, kun piirakka kypsä ja jäähtynyt.
  3. Asettele avokadot, fetajustolevite, kirsikkatomaatti, oliivi ja herneenverso kauniisti piirakan päälle.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.