Cocktail-riisipiirakka chorizolla ja fetajuustolla

Cocktail-riisipiirakka chorizolla ja fetajuustolla

Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka.

Myllyn Paras Cocktail-riisipiirakka
yrttituorejuusto
Chorizo
fetajuusto
oliivi
punasipuli
ruohosipuli

Valmistusohje

Piirakat paistetaan jäisenä 250-asteisessa uunissa n. 20 min. Paistetut piirakat voi voidella voisulalla tai kasviöljyllä.

Kun piirakka kypsä ja jäähtynyt, pursota yrttituorejuusto piirakan päälle. Asettele chorizo, fetajuusto, oliivit, punasipuli ja ruohosipuli kauniista piirakan päälle.

Resepti:
Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)