Herkulliset pienet voitaikinasta pyöräytetyt cocktail-palat maistuvat varmasti esimerkiksi kokousvieraille tai tarjottavaksi erilaisiin tilaisuuksiin. 

Ainekset n. 100 kpl annosta

Päälle:
500
g
pestoa
500
g
jättikatkaravun pyrstöjä
500
g
latva-artisokan sydämiä
400
g
viiriäisen munia
koristeluun tilliä

Ohje

  1. Ota kuun mallisella (halkaisija n. 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä kuita.
  2. Paista 180 asteisessa kiertoilmauunissa tai n. 180-asteisen uunin keskiosassa 5-10 min. Päällyste: Keitä munat ja kuori ne sekä ravut.
  3. Halkaise taikinapyörylät. Yhdestä pyörylästä saat 2 pientä suupalaa.
  4. Laita halkaistuille taikinapohjille 1 tl pestoa ja päälle ohjeen mukaan pikkuherkkuja.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.