Cocktail Gourmee-herkut

coctailpaloja_ja_pikkupiirasia800.jpg
n. 100 kpl
750gMyllyn Paras GN-Voitaikinalevy (1 kpl)
Päälle:
500gjättikatkaravun pyrstöjä
500glatva-artisokan sydämiä
400gviiriäisen munia
koristeluun tilliä

Valmistusohje

Ota kuun mallisella (halkaisija n. 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä kuita. Paista 180 asteisessa kiertoilmauunissa tai n. 180-asteisen uunin keskiosassa 5-10 min.

Päällyste: Keitä munat ja kuori ne sekä ravut. Halkaise taikinapyörylät. Yhdestä pyörylästä saat 2 pientä suupalaa. Laita halkaistuille taikinapohjille 1 tl pestoa ja päälle ohjeen mukaan pikkuherkkuja.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)