Arjan Viljarieska

Arjan viljarieskat.jpg
uunipellillinen / GN-vuoallinen
360gMyllyn Paras Kaurahiutaleita
tai Neljän Viljan Hiutaleita (6 dl)
150gMyllyn Paras Hiivaleipäjauhoja
1,5tlmineraalisuolaa (esim. Pan)
1tlsuolaa
600gpiimää (6 dl)
50gvoita sulatettuna (0,5 dl)

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja voisula ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota, mikäli aikaa on, n. puolisen tuntia tai enempikin. Levitä taikina uunipellille voidellulle Gn vuoalle tai uunipellille leivinpaperille ja paista kuumassa kiertoilmauunissa tai n. 250 asteisen uunin keskitasolla n. 20 min kauniin värisiksi.

Leikkaa palasiksi ja nauti kuumana voin tai juuston kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)