Ahven-juustokukkonen

ahven_juustokukkonen.jpg
  • Valmista herkullisia "kukkosia" välipalaksi, edustukseen tai vitriiniherkuiksi.
  • Kukkoset voit tuunata helposti Ruiskolmioleivästämme tai suuren suosion saavuttaneesta Puolukka Ruisleivästämme.
Myllyn Paras Ruisleipä Puolukka Revitty (240 g)
voita
savuahventa
juustoraastetta
homejuustoa
Koristeeksi:

Valmistusohje

Avaa Puolukka Ruisleipä, voitele reilusti voilla. Täytä leipä savuahvenella reunoja myöten. Voit käyttää myös muita mieleisiäsi kotimaisia savukaloja. Lisää kalan päälle reilusti juustoraastetta, halutessasi myös homejuustoa makua antamaan. Sulje kansi ja voitele myös kansi. Ripottele kruunuksi juustoraastetta ja herkku on valmiina uuniin. Paista höyrypaistolla 180-200 °C n. 10 min. Halutessasi voit koristella herkun puolukoilla.

VINKKI: Kannattaa kokeilla myös broilerilla sekä erilaisilla kinkuilla ja fileillä. Herkkua tulee myös paksuun valkokastikkeeseen valmistetusta juuresmuhennoksesta. Kokeile täytteeksi myös punajuuri-aurajuustotäytettä.

Resepti:
Tommi Koukonen

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)