Vuosi 2017 on täynnä Suomen 100-vuotisjuhlatilaisuuksia, jolloin pöytään on syytä nostaa Suomi-juhlalevykakku. Tällä runsaalla mustikkamoussella täytetyllä kakulla on näyttävä Suomi-värityksinen pintakoristelu, jota voi lisäkoristella esim. suklaa- tai hopeakoristeilla, syötävillä kukilla tai vaikkapa sadalla kynttilällä. Kakusta voi tehdä valmiita annoksia, tarjoilla kakku kerrallaan tai vaikkapa rakentaa näyttävästi pitkän yhtenäisen kakun pöydän päästä päähän.

Juustokakut ovat suomalaisten suurta herkkua ja sen vuoksi haluamme tarjota suussa sulavia annoskakkuja sekä vitriinimyyntiin että annostarjoiluun. Herkullisen kaurakeksipohjan päällä on joko mansikkaa, mustikkaa tai lakkaa. Pienellä koristeella nostat annoksen arvoa entisestään.

Kahvin kanssa maistuu myös paistovalmis Kookos-Suklaakampa, jonka täyte ei jätä ketään kylmäksi. Voit myös koristella kamman paiston jälkeen esim. värikkäällä pomadalla.

Cocktail-Riisipiirakoita voit tarjota sekä arkena että juhlissa, valikoimastamme löytyy sekä paistovalmis että valmiiksi paistettu piirakka. Myös Briossi Monivilja sekä pyöreistä Ruis- ja Kaurapala -tuotteista rakennat ruokaisat sämpylät. Perunaa, porkkanaa, kesäkurpitsaa ja punajuurta sisältävä maukas Juuresleipä vastaa kuluttajien kysyntään.

Kinkku-metwurstitäytteinen Panini on valmiiksi paistettu. Tarjoile se sulatuksen jälkeen joko pikaisesti mikrossa lämmitettynä tai paista sen pinta rapeaksi parilalla muutamassa minuutissa. Reilun kokoinen panini vie nälän mennessään.

Juhlatilanteissa on selkeintä, kun erikoisruokavaliot on huomioitu menussa alusta asti. Gluteenittomat ja laktoosittomat Mansikka- ja Toffeelevykakut sopivat lähes kaikille vieraille ja maistuvat todella hyvälle kaikkien suussa.

Muistathan, että oli kyseessä sitten juhla tai arki, pakastetuotteilla voit säädellä ruokahävikkiä – eli sulattaa vain tarvitsemasi määrän kerrallaan. Voit myös pitää myynnissä laajempaa valikoimaa ilman, että joudut myymään eilispäivän tuotteita halvemmalla, näin myös kate pysyy kohdallaan. Pakastetuotteita voit aina viimeistellä ennen tarjoilua, tähän hintamielikuvan parantamiseen jää aikaa, kun perustuote on valmis joko suoraan sulatuksen tai paiston jälkeen.

Tutustu tuotteisiin