Olemme tänä vuonna tuonneet markkinoille seuraavat uutuudet:

Lakritsipulla 60 g on kuohkeasta pullataikinasta leivottu lakritsilla ja sitruunarahkalla täytetty pulla. Tuote on kananmunalla pintavoideltu ja raesokerilla koristeltu kypsäpakaste. Myyntierässä on 40 herkullista pullaa. Katso tuote täältä.

Voisilmäpulla 100 g on perinteinen, kuohkea voisilmäinen pulla. Tuote on sulatusta vaille käyttövalmis. Myyntierässä on 24 makoisaa pullaa. Katso tuote täältä.

Poropasteija 60 g on valmiiksi muotoiltu suorakaiteen muotoinen pasteija, jossa on pintakuviona aurinkoviillot. Tuote on raakapakastettu. Myyntierässä on 45 mehevää pasteijaa. Katso tuote täältä.

Saaristolaispasteija 60 g on valmiiksi muotoiltu suunnikkaan muotoinen pasteija, jossa on pintakuviona puolikuut. Tuote on raakapakastettu. Myyntierässä on 45 maukasta pasteijaa. Katso tuote täältä.

Cocktail Mallas-Riisipiirakka 37 g on valmiiksi paistettu ja voideltu perinteisen mallinen rapeakuorinen tarjoilutuore riisipiirakka, jonka makumaailma on saanut vivahteita maltaisesta saaristolaisleivästä. Katso tuote täältä.

Sitruunapulla 60 g on kuohkeasta pullataikinasta leivottu raikkaan sitruunainen, rahkatäytteinen pulla. Tuote on pintavoideltu ja raesokerilla koristeltu kypsäpakaste, myyntierässä on 40 täytepullaa. Katso tuote täältä.