Ihanista levykakuista ja -piirakoista saat näppärästi entistäkin näyttävämpiä herkkuja. Koristele joko kokonainen kakku tai sopivan kokoinen annospala. Valitse koristeet kauden mukaan ja ihastuta kauniilla tarjoilulla!

Ainekset annosta

kermavaahtoa, laktoositon
mustaherukkamelbaa
mantelilastuja
mustaherukka- tai punaviinimarjaterttuja
suklaatikkuja

Ohje

  1. Sulata levykakku. Pursota kakun pinnalle kermavaahtoraitoja poikittain.
  2. Valuta päälle mustaherukkamelballa raitoja vastakkaiseen suuntaan poikittain. Koristele kakun sivut mantelilastuilla.
  3. Asettele kakun pinnalle kauniiksi ryhmäksi marjaterttuja.
  4. Viimeistele koristelu painamalla kolme suklaatikkua pystyyn marjaterttujen taakse.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.